Concursurile Sponsorizate

Image

          Acum ceva timp am intrat pe Facebook-ul unei edituri şi am observant nişte comentarii răutăcioase a unui nene frustrat. Se pare că domnul în cauză nu s-a prins care este treaba cu concursurile şi s-a apucat să ne facă pe noi, cititorii editurii în cauză, cretini. De ce? Simplu…cel puţin pentru el: facem pe plac editurii dând share şi like paginii lor, facem reclamă gratuită.

NEWS FLASH!!!

         Pentru cei care încă nu ştiu deşi participă la concursuri organizate de bloguri, edituri şi alte companii, ele sunt organizate cu scopul de a aduna mai multe persoane care să îi urmărească sau mai mulţi clienţi.

         Reclamă gratuită? Aş zice mai degrabă reclamă cu buget redus. Trăim în era tehnologiei şi publicitatea se poate face şi online mai nou. Nu e nevoie să plăteşti pentru articole în reviste sau menţiuni la TV. Editurile pot socializa direct cu cititorii. Asta ca o menţiune pentru cei care încă trăiesc în anii ’50 fără facebook şi e-mail.

CONCLUZIE:

         Participăm la concursuri conştienţi că facem reclamă organizatorului ca la schimb să primim şansa de a câştiga sau nu ceva, nu?

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: